Ny måde at logge ind på – Sikkerheden på bloggen er øget

OBS. For dem som allerede er registrerede.

Du skal logge på som du plejer, men lige lave det lille regnestykke nederst – så er du logget ind.

 

Retningslinierne herunder gælder for nye registreringer – eller hvis du har glemt dit password.
billede 3

Jeg har installeret et nyt plugin, for at øge sikkerheden på bloggen. (tryk evt. på billedet for at se det i stor størrelse – og for at vende tilbage til normal visning – tryk på pil tilbage øverst i browseren ved http.)

Når du kommer til bloggen, vil du blive bedt om, at indtaste dit brugernavn og din email adresse, og så skal du inden du trykker på register, lige besvare udregningen af et lille regnestykke – der kan som på billedet ovenover stå : _____ + eight(otte) = 9 (du vil få det på dansk)

så skal du indsætte det manglede tal  1+eight=9, og nu kan du trykke på reigster og så vil du få tilsendt et password til din email, som du skal bruge, for at kunne logge ind med.

Hvis du har glemt dit password: kommer nedenstående boks op – og du følger vejledningen – skulle du få problemer, så kontakt mig på facebook i gruppen Maskinstrikkere i Danmark.


screenshot-4

 

Hvis du glemmer at taste noget ind – evt. som her – hvor der ikke er skrevet udregningen ind, nederst –  eller skriver noget andet forkert, så kan denne boks, som nedenunder, komme op


screenshot-5

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.