6 Responses

 1. Marianne Sørensen 21. august 2015 at 13:27 | |

  Tak igen. Så må jeg hellere få bestilt noget garn. Teknikken har jeg styr på, jeg har bare aldrig stikket noget ud over en test i lidt for tykt garn. DAK8 har jeg også styr på, så det er bare om at komme i gang 🙂

 2. Marianne Sørensen 21. august 2015 at 10:30 | |

  Hej igen. Tusind tak for svar, jeg skal nok skrive hvis/når jeg får den strikket. Jeg bliver nødt til at spørge igen, mener du 2×2 cones a 400 gram, for det synes jeg da lyder af meget… Jeg kan nemlig se, at der er 400 gram pr. spole hos garn.dk

 3. Marianne Sørensen 21. august 2015 at 7:54 | |

  Hej Tina
  Tusind tak for en super blog og for at du deler dine erfaringer. Jeg er vild med cityjakken, men jeg skal lige spørge om noget. Du skriver 2 tråde kamgarn, er det 2 tråde af hver farve eller en tråd af hver farve? Jeg får nemlig lyst til at forsøge det selv.
  Mange hilsener
  Marianne

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.