Bordplade med hul til garn

20140423_124201-1

Hvis du som jeg har en bordplade sat op på væggen, så kan jeg kun anbefale at få lavet huller til garnet, så det kan løbe igennem og stå på gulvet. Hullerne skal sidde rigtigt i forhold til garnholderen – billedet snyder her.

Jeg har så af noget lidt tykkere ståltråd, lavet en garn opsamler, som jeg kan putte ned igennem hullerne og trække garnet op med, den er meget primitiv – der er bare et øje på, som kan gå igennem hullet og så et ompuk øverst på pinden, så den kan hænge igennem hullet, så jeg ikke skal holde den, når jeg kravler rundt på gulvet hi hi.

Du skal bare være opmærksom på, når du laver sådan en bordplade, at bordpladen ikke må svaje/hænge på  midten, det er vigtigt med god understøtning evt. af ben. Du kan risikere at din strikkemaskine ikke strikker rigtigt, hvis bordpladen ikke er helt vandret, eller du kan risikere, at strikkemaskinen med tiden bliver skæv.

Det med skævhenden, har jeg fået fortalt af en, som førhen har undervist, og som desværre har set eksempel på dette.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.