Abonner på mine indlæg via RSS Feedet

RSS-FEED

Du har mulighed for at abonnere på min blog via RSS Feedet – så får du automatisk besked i din mail – under Feeds, når jeg laver nye indlæg her på siden. Det kan også være indlæggene lander i Bogmærker Live, eller hvis du bruger Explorer kan den også ende under “stjernen” øverst på siden – det hele afhænger af hvad du vælger under oprettelsen.  Men er ikke ekspert – så kan ikke hjælpe nærmere  – men søg evt. på nettet om hvordan det foregår – men følg instruktionerne – det er nemt 🙂 Skulle du på et tidspunkt fortryde at du modtager disse beskeder, så højre klikker du bare på det Feed du vil slette og trykker på slet/delete så er det væk.

Du trykker på linket RSS – indlæg,  eller Kommentar – RSS, eller begge, du finder linkene nederst hvor du også kan logge på siden.

Dette virker i hvert fald med min Windows Live mail – ved ikke om det virker på alle postprogrammer. ;-), men prøv dig frem, hvis du har lyst – jeg har under oprettelsen muligvis valgt at mine Feeds skal lande i min indbakke – via programmer. Men er længe siden, så kan ikke helt huske det.

 

4 Responses

  1. Karen Jensen 13. september 2015 at 12:48 | |

    hej Tina det er nogle rigtig flotte ting du laver, jeg er ofte inde og kigge men glemmer at give feed back men det har du nu. Jeg strikker på silver elektronisk. Og brother grovstrikker 260.

  2. Jorunn Elise Johnsen 4. november 2014 at 11:38 | |

    det var veldig mye fint her. Tusen takk for at du deler.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.